Water Filter – De Waarheid Over Water Filters

Een uitstekende water-filter, indien goed gebruikt, zal u en uw gezin beschermen van water overgebrachte ziekten. Om te kiezen voor een effectieve water filteren, moet u rekening houden met het volgende:

Kies eerst een water filter op basis van uw behoeften. De beste manier om uit te vinden welke het water filters het best past bij uw behoeften om te lezen van de beschrijving van het product. Een waterfilter kan worden geclassificeerd als een actief koolfilter, een sub-micron filtratie-systeem, een carbon block filter -, multimedia-block filter, of een micron filter.

Carbon block filter door het forceren van kooldioxide door de poriën in het blok gemaakt van carbon. Ze hebben bewezen dat het verwijderen van verontreinigingen uit water, zoals lood, chloor, herbiciden en pesticiden. Ze zijn echter zeer duur.

Een micron filtratie-systeem maakt gebruik van kleine poriën in het membraan te vangen deeltjes. Ze hebben bewezen dat het verwijderen van verontreinigingen uit water, zoals chloor, herbiciden en pesticiden. Echter, ze zijn ook erg duur. Een sub-micron filtratie-systeem is gebaseerd op een koolstoffilter te vangen deeltjes.

Multimedia blok filters zijn ontworpen voor het verwijderen van meerdere verontreinigingen, waaronder lood, bestrijdingsmiddelen, en chloor. Zij vertrouwen op het feit dat carbon niet val elk deeltje, waardoor veel kleine poriën die val diverse verontreinigingen. Multimedia blok filters zijn duurder dan de andere typen, maar hebben een lange levensduur.

Bij het zoeken naar een water filter, rekening houden met uw behoeften en wat er beschikbaar is. Als u niet de tijd hebt om de beschrijving te lezen, vragen te stellen bij een lokale hardware winkel of op het internet, en u zult verbaasd zijn over de antwoorden die je krijgt.

Als u het gebruik van leidingwater tot levering van uw huis, moet u kiezen voor een water filter verwijdert leiden. Leidingwater bevat sporen van lood die kanker kunnen veroorzaken, evenals de bloedarmoede, schade aan de zenuwen en de hersenen beschadigen. Leidingwater bevat ook tal van schadelijke chemische stoffen, zoals Thm, Vos, benzeen, ozon, chloor en lood. Als je jonge kinderen hebt, zal u wilt om het gebruik van lood-besmet water uit de kraan.

Als je nog nooit hebt geïnstalleerd, een filtratie-systeem, voordat u zal hebben om een aantal voorzorgsmaatregelen voordat u deze kunt gebruiken. Zet geen van uw kinderen in de douche. en was uw handen nadat u de kraan en zeep en een vaatwasser. Deze eenvoudige stappen te voorkomen dat de verspreiding van de ziekte aan uw kinderen.

Voordat u begint met uw filtratie-systeem, zorg ervoor dat u begrijpen hoe het werkt. U moet een koolstoffilter en een membraan te verzamelen van het gefilterde water. Volg de instructies op de verpakking van het product om ervoor te zorgen dat alles in goede staat. Sommige systemen zijn vaatwasmachinebestendig, maar anderen niet. Zorg ervoor dat de filter cartridge is gelegen op een plek waar kinderen niet kunnen openen.

Het is aanbevolen dat u het installeren van een water filteren voor al uw kranen. Door het installeren van het in het hoofdgebouw water, het water dat komt uit uw keuken kranen zullen niet bevatten bacteriën en toxines, en houdt uw familie gezond. Indien mogelijk, moet je de aankoop van een toestel dat is uitgerust met een back-up filter.