Wat zit er in een Sudocrem?

Het lijkt erop dat de nieuwste rage in huidverzorgingsbehandeling een nieuw product is dat bekend staat als Sudo-crème. Het is afkomstig van een bedrijf genaamd Zenmed, gevestigd in Californië. Het product beweert dat het een effectieve bilcrème, rimpelcrème, gezichtscrème, lipcrème en zonnebrandcrème is. Wat zit erin?

Volgens de ingrediëntenlijst is sudocreme ontwikkeld door zink en vitamine E te combineren om de aanmaak van collageen te stimuleren. Deze bewering is niet helemaal waar. Zink kan de aanmaak van collageen stimuleren, maar alleen onder specifieke omstandigheden. Een van die voorwaarden is dat het collageen al in voldoende hoeveelheden aanwezig is om het zichtbaar te maken. Met andere woorden, dit is geen zinken billenlotion maar een zinken bodylotion.

De lijst met ingrediënten omvat ook, maar is niet beperkt tot, theeboomolie, sheaboter, avocado-extract, maracuja, passievrucht-extract, sheaboter, vitamine E en verschillende andere.

Geen van deze ingrediënten is echt gunstig voor de huid. Velen van hen zijn potentieel schadelijk. Sommige zijn niet eens nodig voor een goede crème. Kortom, het is eigenlijk een goedkope zonnebrandcrème.

Zijn er in de eerste plaats echt voordelen aan het gebruik van een zonnebrandcrème? De meeste mensen zouden ja zeggen. Maar als je wat dieper graaft, zul je merken dat de voordelen van een goede bruine kleur veel verder gaan dan alleen het wegwerken van een paar vlekjes. Het is mogelijk om uw gezondheid te verbeteren, rimpels te verminderen, acne te verminderen en zelfs te helpen bij het afvallen. Als u op zoek bent naar een huidcrème die u deze voordelen biedt, hoeft u niet verder te zoeken dan een goede zonnebrandcrème.

Dus, wat zit er dan in? Het belangrijkste ingrediënt is zinkoxide. Zinkoxide is een van nature voorkomende stof, afgeleid van de aardkorst. Het is aangetoond dat het beschermende effecten op de huid heeft door schade aan collageen, elastine en hyaluronzuur te voorkomen. Veel crèmes beweren dat ze voldoende zink bevatten om effectief te zijn, maar veel niet. Daarom moet u heel voorzichtig zijn met de ingrediënten in uw zonnebrandcrème.

Een goede zonnebrandcrème is er een die ingrediënten bevat die zijn getest en goedgekeurd, en waarvan is aangetoond dat ze veilig zijn. Het mag geen ingrediënten bevatten die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. De crème moet ook worden gemaakt met volledig natuurlijke, volledig veilige ingrediënten. Daarom is het vooral belangrijk dat u de ingrediënten van elke crème die u gaat gebruiken, onderzoekt voordat u deze gebruikt. U kunt meer te weten komen over uw mogelijkheden om uzelf thuis te behandelen voor een gezonde huid door vandaag mijn site te bezoeken.

Klik hier voor meer informatie Vrijnatuurlijk