Wat is een Bullet Journal? Wat het voor u kan doen

Wat is een Bullet Journal? Wat het voor u kan doen

Wat is een bullet journal ? Het kan een zeer krachtige manier zijn om georganiseerd te blijven en gefocust te blijven op doelen en taken. Dus wat is precies een bullet journal? Het is gewoon een notitieboekje of dagboek waarin je schrijft, en je kunt een pen, potloden, markeerstiften of iets anders gebruiken waarvan je denkt dat het je kan helpen om je te concentreren en de idee├źn op te doen die je nodig hebt om je aantekeningen op te schrijven.

Wat is een dankbaarheidslogboek? Een dankbaarheidslogboek is gewoon een notitieboekje waarin je elke dag schrijft wat belangrijk voor je is en hoe je een verschil kunt maken in je leven. Ik neig bijvoorbeeld om dingen op te schrijven die ik tijdens mijn studie heb geleerd, of dingen waar ik door nieuwe informatie over van gedachten ben veranderd, of zelfs dingen waar ik dankbaar voor ben. Als ik een dankbaarheidsdagboek gebruik, kan ik de patronen van mijn levenspatronen zien en in mijn dagboek schrijven voor toekomstig gebruik. Het is alsof je een kleine bibliotheek in huis hebt, en je kunt er altijd naar terug.

Dus wat is een bullet journal en hoe helpt het je om georganiseerd te blijven? Het is net alsof je een dankdagboek bijhoudt; u schrijft over de belangrijkste dingen in uw leven en schrijft vervolgens in uw notitieboekje over manieren waarop u die dingen kunt verbeteren. Houd uw aantekeningen in de tegenwoordige tijd, want u schrijft naar uzelf, naar uw onderbewustzijn op het werk, en niet naar een of ander elektronisch apparaat. Dus, hoe ziet een bullet journal eruit, en hoe helpt het je op weg?

Zoek meer informatie op: Mylovelynotebook.nl