Miyuki Perlen

miyuki perlen

Miyuki Perlen

Miyuki Perlen is er in veel verschillende maten, kleuren en grofheden. Hun algemene look en feel verschillen van elkaar. Ze zijn populair in Boho-Stil, maar zijn net zo goed thuis in meer traditionele stijlen zoals kant. Dit is de reden waarom Miyuki-perle zo veelzijdig is in de wereld van kralen. Dit product is ook verkrijgbaar in verschillende verpakkingen.

De kwaliteit van Miyuki Glasperls is uitstekend en ze worden veel gebruikt in allerlei webtechnieken PerlenTrends. Ze zijn er ook in verschillende vormen, waaronder Brickstitch, Herringbone en Peyotestich. Of je nu een eenvoudige armband of een prachtige hanger wilt maken, de Miyuki Perlen is de perfecte keuze. Met deze kralen ziet je volgende project er geweldig uit!

Qua prijs zijn Miyuki-Perlen iets duurder dan andere soorten kralen. Ze zijn echter van topkwaliteit, waardoor u elk ontwerp kunt maken dat u wenst. Je vindt er ook Rocailles-Perlen, die kleiner zijn dan Miyuki Perlen. En als u op zoek bent naar een meer traditionele stijl, zijn er ook Miyuki-Rocailles Perlen.

Klik door naar de website: https://www.perlentrends.de/