Koop Ford F150 zonder de bank te breken

Als u altijd al een Ford f150 heeft willen kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit voertuig biedt prestaties die niet te evenaren zijn, veel waar voor uw geld en een allround geweldige auto. Als u van plan bent een Ford f150 te kopen, dan is de gemakkelijkste manier om deze uit Duitsland te importeren. De F150 is niet alleen een populaire importeur aller tijden, het is ook de allerbeste truck in zijn categorie.

De Ford f150 wordt geleverd met veel opties die hem aantrekkelijk maken voor elke bestuurder. U kunt ervoor kiezen om de standaard voor- of achterbumper, verstelbare kuipstoelen, treeplanken, dubbele airbags, stuurbekrachtiging en meer te krijgen. Daarnaast wordt de Ford f150 geleverd met een groot aantal innovaties, waaronder de eerste Ecoboost-motoren van Ford. Met de nieuwste Ecoboost-motor is hij nu de lichtste en meest brandstofzuinige tegelijk, dankzij het nieuwe EBC-turbosysteem van Ford. Dit systeem verhoogt het aantal pk’s zonder de boring van de motor te vergroten.

De Ford f150 wordt standaard geleverd met enkele extra’s, zoals Ford’s Super Handling All-Wheel Drive, die het sturen gemakkelijker maakt. Het maakt ook gebruik van een automatische zesversnellingsbak, die zowel snel als soepel is. Als je op zoek bent naar iets meer luxe, dan wordt de Ford f150 standaard geleverd met de pgi hatchback en heb je de keuze uit de 2.3L I-Pod of de 3.5L Ecoboost Turbo I Pod. De Ecoboost wordt standaard geleverd op de I-Pod en Turbo I Pod; De 2.3L I-Pod wordt geleverd met de standaard handgeschakelde vijfversnellingsbak. Voor meer informatie kunt u terecht bij Van Leersum & Zn.

Over handmatige transmissies gesproken, er is er nog steeds een om uit te kiezen! Koop de automaat met drie snelheden als je op zoek bent naar een automaat. Onthoud dat u geld bespaart wanneer u een Ford F150 koopt! Niet alleen dat, maar u helpt de planeet te redden door uw ecologische voetafdruk te verkleinen!

Ford heeft de Ford F150 uitgerust met enkele van de beste remmen op de markt! De remmen, gemaakt door Brembo, werken samen met de lichtgewicht Ford Supercharger-ophanging om u maximale remkracht te geven. Wanneer u de Ford F150 koopt, krijgt u ook het nieuwe Mysteleering-systeem van Ford, waarmee u het meeste uit uw stop kunt halen! U krijgt de eersteklas prestatieremmen van Ford, lichtmetalen velgen en aluminium schokbrekers voor de allerbeste remkracht.

De Ford F150 wordt standaard geleverd met de meeste Ford-onderdelen, zoals voor- en achterbumpers, sideskirts, kofferdeksel, koplamp en achterruitverwarming. Het wordt standaard geleverd met acht deurs sedan, vijfdeurs coupé en de vierdeurs familievarianten. Hij wordt standaard geleverd met airconditioning, stuurbekrachtiging en bekrachtigde acceleratie. En aangezien het een Ford is, wordt hij geleverd met de meeste fabrieksveiligheidsvoorzieningen, zoals veiligheidsgordels en automatische starter. De Ford F150 biedt het beste van alle werelden, zonder de buitensporige prijzen!

Kijk voor meer informatie op https://www.vanleersum.nl/