Koop Bit Torrent Key Tags

BitTorrent is een veelgebruikte torrent-client, waarmee u films, muziek en meer van internet kunt downloaden. Hiermee kunt u meerdere accounts gebruiken zonder een enkel bestand tussen hen te delen. Dit maakt het gemakkelijker voor veel gebruikers die zich geen zorgen willen maken over het opnieuw delen van hetzelfde bestand. Het beste van het gebruik van Bit Torrent-clients is dat ze je in een bepaalde periode zoveel laten downloaden als je wilt. U kunt onbeperkte bandbreedtedownloads maken met de site en er wordt nooit om terugbetaling gevraagd.

Als je een fervent internetsurfer bent, moet je al bekend zijn met sites als FileZilla, Megaupload, Giganews, Extagen en andere. Dit zijn enkele van de meest populaire sites die u gratis ruimte geven om alles te downloaden wat u maar wilt. De kans is echter zeer groot dat al uw favoriete bestanden al illegaal op deze sites worden gedownload.

Vanwege dit illegale downloaden moeten de websites die deze sites hosten, elke keer een grote som geld aan hun gebruikers betalen. Veel van de sites hebben hun toevlucht genomen tot het vragen van een lidmaatschapsbijdrage om de gebruiker te kunnen blijven downloaden.

 

Met dat in gedachten, waarom zou iemand een eenmalige contributie betalen om onbeperkte toegang te krijgen? Welnu, de kans is groot dat de persoon later een betalend lid wordt zodra hij dingen illegaal begint te downloaden van de torrent-sites.

Als u een eenmalige vergoeding gaat betalen, waarom zou u dan geen gebruik maken van de voordelen van betaald lid zijn? Het eerste en meest voor de hand liggende voordeel is de mogelijkheid om meer dan 50% te besparen op je film- of muziekaankopen. Elke keer dat u iets van deze sites koopt, zal Bit Torrent automatisch uw lidmaatschapsbijdrage aftrekken van wat u daadwerkelijk betaalt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over extra kosten. Dit betekent dat u elke maand meer geld te besteden heeft.

Een ander voordeel dat aan leden wordt gegeven, zijn speciale kortingen en freebies. Wanneer een gebruiker zich bij hen aanmeldt, krijgt hij of zij de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis filmreleases, games, muziekalbums en nog veel meer. Dit betekent dat de gebruiker niet per se iets anders met zijn geld hoeft te kopen om langer van de voordelen te kunnen genieten. In feite vereisen veel van de sites met lidmaatschapsbijdragen dat gebruikers ook een eenmalige vergoeding betalen om toegang te krijgen tot al hun spullen. Het enige wat ze hoeven te doen is een Bit Torrent-token kopen en ze zijn helemaal klaar om hun lidmaatschapsvoordelen te gebruiken. Inschrijven is tenslotte gratis!

Wanneer een gebruiker zich aanmeldt voor lidmaatschap bij Bit Torrent, krijgt hij of zij ook de mogelijkheid om een torrent-t-shirt te kopen. Dit item heeft een speciaal ontwerp en is vaak uitverkocht in de markt. Veel van de grotere sites verkopen ze de hele tijd. Maar als iemand er een kan vinden, kan hij er misschien nog steeds een kopen via de website. Al met al geeft een lidmaatschap bij Bit Torrent gebruikers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot veel hoogwaardige media die legaal mogen worden gedownload.

BitTorrent (BTT)  kopen met Bitcoin Meester

Klik hier voor meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl/