Het Gebruik van Microsoft ‘ s PowerApps om te Bouwen van Enterprise Applicaties

De Microsoft PowerApps technologie is een applicatie platform en een geïntegreerde toolkit voor het bouwen van high performance toepassingen.

Deze suite van tools, diensten, aansluitingen en data repository biedt een snelle ontwikkeling van de applicatie omgeving voor het aanpassen van enterprise-class oplossingen. Met PowerApps, u kunt het gemakkelijk bouwen van dynamische business solutions door verbinding te maken met uw bedrijf zakelijke gegevens opgeslagen in een on-premise of in een on-demand data bron (Data Link Service voor Apps). U kunt ook integreren aangepaste gebruikersinterfaces in uw PowerApps-toepassingen, zodat uw applicatie te communiceren met de gegevens van uw organisatie. Dit stelt u in staat om rijke, interactieve oplossingen die zeer functioneel, efficiënt en schaalbaar.

De PowerApps-oplossing van Microsoft is een uitbreidbaar, open source softwareframework dat is ontworpen om uw applicaties te beheren, ontwikkelen en onderhouden. Deze softwareoplossing biedt u een robuuste applicatiearchitectuur, uitbreidbare webservices, enterprise resource planning, data-integratie, data access management, workflow-automatisering en integratie met meerdere frameworks. Deze oplossing is ook beschikbaar als open source-project. Het project is gemaakt en wordt onderhouden door Microsoft Corporation’s MS Project.

Microsoft ‘ s PowerApps geeft u de mogelijkheid om applicaties sneller en tegen een hogere schaalbaarheid, met behulp van eenvoudige en krachtige technologieën. Met deze oplossing bent u in staat om het ontwikkelen van zakelijke oplossingen voor zowel on-demand en on premises gegevensbronnen, waaronder:

Deze oplossing is een open source-project, ontwikkeld en onderhouden door Microsoft Corporation. De PowerApps-suite van Microsoft bevat een groot aantal tools die het ontwikkelen en implementeren van enterprise-grade oplossingen eenvoudig en gemakkelijk maken. Met deze tools kunt u:

Microsoft ‘ s PowerApps werd gemaakt om aan de behoeften van bedrijven die meer flexibiliteit in hoe zij hun business processen. PowerApps helpt ontwikkelaars en IT-managers om te voorzien in een flexibele omgeving voor de ontwikkeling en implementatie van de business applicaties. Deze tools bieden een uitbreidbare ontwikkeling model dat stelt u in staat om te schrijven en implementeren van uw code eenmaal implementeren in een andere infrastructuur met een eenvoudige configuratie en integratie mogelijkheden.

De PowerApps-oplossing van Microsoft is een compleet, schaalbaar en flexibel platform waarmee u krachtige, schaalbare bedrijfsoplossingen kunt ontwikkelen die minimale training en minimale aanpassing en ondersteuning vereisen.

Bovendien is de PowerApps-oplossing van Microsoft een compleet, herbruikbaar integratieplatform waarmee u meer componenten en integratiepunten kunt toevoegen. naar de oplossing.

Microsoft ‘ s PowerApps levert een compleet, herbruikbaar en uitbreidbaar toolkit waarmee je je ontwikkeling en implementatie cyclus gemakkelijk en snel. Het is zeer flexibel en biedt u de mogelijkheid tot het bieden van schaalbare enterprise-grade oplossingen die met een minimum aan maatwerk en ondersteuning.

Microsoft’s PowerApps is een open source, platformonafhankelijke open source software-oplossing die snelle applicatieontwikkeling mogelijk maakt, terwijl de kosten worden verlaagd en de productiviteit wordt verbeterd. De PowerApps-oplossing van Microsoft is een uitbreidbaar, modulair, open-sourceraamwerk dat hoogwaardige tools biedt om krachtige, schaalbare en zeer schaalbare bedrijfsoplossingen te bouwen. .PowerApps biedt uitgebreide en aanpasbare tooling voor eenvoudige applicatieconfiguratie en integratie.

 

 

meer informatie: ICT Specialist Friesland