De Gevaren van het Wassen van Disposable Handschoenen

Wegwerp handschoenen zijn een uitstekend alternatief voor de reguliere handschoenen, want ze zijn gemaakt van materialen die zijn milieuvriendelijker.

Terwijl het is goed dat je bent innovatief, het meest nauwkeurige antwoord is “nee.” Als u het wassen van uw disposable handschoenen voor hergebruik, is het niet aan te raden. Dit is echter niet alles wat je moet weten over het dragen van wegwerphandschoenen; het tweede ding om te leren over de risico ‘ s van het wassen van uw disposable handschoenen regelmatig.

Wegwerp handschoenen zijn gemaakt van katoen en wol dat zijn meestal pre-gewassen dus dat hebben ze weinig kans op het krijgen van vuile of vuil. Het katoen absorbeert het transpiratievocht van de huid, maar de wol absorbeert het vuil, stof en andere deeltjes die mogelijk hun weg vinden in uw kleding. Wegwerphandschoenen je ook toestaan om te voorkomen dat de irritatie veroorzaakt door andere stoffen, zoals zijde. Maar nogmaals, ze kunnen ook gevoelig zijn voor bacteriën en andere allergenen. Als u allergisch bent voor hen, niet kopen. Veel mensen maken gebruik van deze handschoenen aan om schoon te maken na het zwemmen, echter. Als je die zweetplekken op uw zwemkleding, zult u ongetwijfeld vergeet niet een reis te maken naar de wasruimte om meer schone kleren.

De andere reden om te kopen disposable handschoenen in plaats van gewone mensen is, omdat ze het hygiënischer.

Regelmatige kan bevatten bacteriën, vuil en andere vreemde stoffen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Dit is waarom het belangrijk is om regelmatig wassen van uw regelmatige, zeker als je vaak naar de sportschool. En dat alleen maar omdat u kopen wegwerpzakken in plaats van regelmatige, je moet nog steeds om ervoor te zorgen dat ze niet tooiled. Als ze doorweekt zijn van het zweet, het vocht kan binnendringen in de stof en worden gevangen in de handschoenen, waardoor nog meer schade toebrengen dan het vuil dat al in de handschoenen.

Het dragen van gewone handschoenen heeft geen zin in de lange termijn omdat het ervoor zorgt dat de huid rond uw handen en polsen te worden geïrriteerd. Terwijl u misschien denken dat dit alleen cosmetische schade, kan dit leiden tot ongemak en andere problemen voor je op. Zelfs als u de doek om het zweet weg met je zakdoek, kan dit niet altijd het verwijderen van de vlek.

Wegwerp handschoenen, aan de andere kant, zijn een goede keuze, omdat ze laten u genieten van een comfortabele pasvorm, terwijl u het dragen van de outfit die u draagt. Hoewel ze zijn erg handig, je moet nog steeds om voor hen te zorgen in de manier waarop u met gewone handschoenen, want je gebruikt ze. Als u wilt genieten van het gebruik van uw kleding, zorg ervoor dat deze schoon te houden. Wanneer het gaat om het schoonmaken, je moet alleen een beetje afwasmiddel.

 

 

 

Klik hier voor meer informatie: https://cleanproduct.nl/