10 tips om walnotenhout te gebruiken als blikvanger

10 tips om walnotenhout te gebruiken als blikvanger

Een van de beste toepassingen voor een opvallend stuk hout in uw slaapkamer of woonkamer is als wereldkaart. Een wereldkaart omlijst met handgesneden Amerikaans walnoothout vormt een gespreksonderwerp voor uw bezoekers. Het geeft ze inspiratie en laat ze zien hoe jij de wereld ziet. Hier zijn een paar 10 tips om dit hout te gebruiken voor je slaapkamer of woonkamer.

wereldkaart hout

Gebruik het als een muurkaart Muur-Art wereldkaart hout. Als je op zoek bent naar een decoratief stuk om aan de muur van je hal of in de slaapkamer toe te voegen, overweeg dan om een wereldkaart te gebruiken die is bedrukt met handgesneden Amerikaans walnotenhout. Dit maakt het een van de minst dure items die u voor dit doel kunt vinden. Als u de kaart alleen voor decoratiedoeleinden koopt, zal de prijs een beetje stijgen vanwege het handgesneden beeld, maar het is het geld nog steeds meer dan waard.

Gebruik het als blikvanger. Notenhout is een van de sterkste en toch mooiste houtsoorten. Het is dus gemakkelijk voor te stellen dat de kaart die ervan is gemaakt behoorlijk in het oog zou springen, vooral wanneer deze op een muur wordt weergegeven met andere prachtige houtkunst. Je zou een kaart in een slaapkamer kunnen hangen met andere in het oog springende stukken, zoals een wereldbol, of je zou verschillende kaarten in elke kamer van je huis kunnen laten zien, en het zal moeilijk zijn voor mensen om je mooie ambachten niet op te merken.

Meer weten? Klik dan hier: Muur-Art